feel good

Citat och feel good-låtlistor

Ologiskt logisk

Hej på er, alla fina! Som ni kanske har sett byter jag ut månadens citat lite då och då (det logiska vore kanske den 1 i varje ny månad, men är det logik du vill ha, hittar du inte så mycket av det i denna blogg). 🙂 Häromdagen hittade jag ett citat (vet inte vem som skrivit det dock, söker man på det kommer det upp både Don Freeman och “unknown”) som jag tyckte var så underbart att det får bli februari månads citat, särskilt med tanke på att februari brukar kallas för “vabruari” och man kan behöva lite uppmuntran! (För er utan barn kan jag berätta att vabruari kommer från förkortningen VAB som betyder vård av barn. Se, nu var jag ju lite logisk i alla fall…)

Alla har väl en feel good-lista?!

Februari månads citat hittar du i högermarginalen på bloggen. Jag hittade ingen bild på där jag dansar runt inomhus (!) så jag tog en glad bild istället för det är ju det citatet handlar om, musikens kraft och glädje! Och på tal om det har jag skapat en “Feel good“-lista i Spotify, bara för att ha just det. En feel good lista. Den fungerar lika bra på gymmet som en fredag kväll hemma när maten står på spisen, vinet är upphällt och hela familjen samlas.

Hur ser din feel good-lista ut? Har du ingen? Det gör ingenting! Du får gärna låna min!

Och saknar du någon låt som du tycker platsar på listan, tipsa gärna! 🙂

Play. Dance. Feel good!

Tjingeling.

 

 

Foto: min sambo

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny