bukplastik

Före- och efterbilder – Hela mag-resan i bilder

Påminnelse!

Detta är ingen uppmaning till bukplastik och sidan är inte sponsrad (inget samarbete).
Alla är unika, var och en på sitt sätt. Vad som är rätt för dig, vet bara du (eventuellt i samråd med naprapat, sjukgymnast, PT, läkare eller liknande). Denna sida är skapad enbart för att dela med mig av mina erfarenheter för är det något jag vet, så är det att frågorna kring ärendet är många! Tänk på att en bukplastik inte är en “quick fix”, det krävs träning för att få kontakt med de djupa bukmusklerna igen.

Tänk efter före

Dessa bilder är inte menade att “hetsa” någon till att ta beslut om att genomföra en bukplastikoperation. Bilderna är inte retuscherade eller förskönade på något vis. Visst känner man sig finare efteråt, särskilt om man har en historia av att länge haft en mage som ser gravid ut fast man inte är det. Men tänk på att bukplastik är en stor operation och att en operation alltid innebär risker.

Det kan gå att träna ihop din diastas!

Jag vill också uppmana till att, beroende på hur stor magdelning du har, alltid försöka träna ihop din diastas (dvs diastas efter graviditet) först. Det finns hjälp att få! Använd MammaMage-appen t ex. Och kom ihåg, vad du än gör, vad du än bestämmer dig för, är valet ditt, ingen annans och vad du än bestämmer dig för är det säkert det rätta!

Bukplastik
Magen (helt avslappnad), kvällen före operation.

 

Bukplastik
2 dagar postop. 2017-04-20.

 

Bukplastik
2017-04-22.

 

Bukplastik
2017-05-09. Ser ut som att jag skurit mig på magen och att det gått hål, men det försvann efter ytterligare några veckor.
Bukplastik
2017-05-16.

 

Bukplastik
7 veckor och 1 dag postop. 2017-06-07.

 

Bukplastik

 

Här kan du se tips på hur du kan få kontakt med de djupa inre bukmusklerna igen.

Bilden överst på sidan är före och efter korrigeringen som gjordes i mars 2018, drygt ett år efter bukplastiken.

 

Foto: Christine Eklund

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest
Stäng meny