gnällkärring

Se upp! Gnällkärringen är här!

Huk er i bänkarna, för nu laddar hon om!

Hej på er, kompisar!

Idag flög djävulen i mig, so watch out, huka er i bänkarna, för nu kommer gnällkärringen fram! När man bor i hyresrätt och inte har en egen tvättmaskin är man tvungen att tvätta i en tvättstuga som många andra i området också använder. Och vilka oskrivna regler gäller när man delar på något..? Jo, RESPEKT! Klockan 16 började vår tvättid idag. Då är det nån jävel som fortfarande hade igång båda tvättmaskinerna varav den ena var det en halvtimme kvar!!! Skaffa en klocka för helsike! Ja, man kan glömma. Det gör jag mest hela tiden, jag uppfann konceptet, för tusan! Men hallå, du äger inte tvättstugan! Du delar den med andra. Du har ett ansvar mot andra grannar. Håll tiderna!!!

Jag varnade er. Gnällkärringen är i farten. Vad jag gjorde åt det? Herregud, tror ni jag är galen?!! Jag kallade på min man såklart, så fick han ta fighten… ;-P

Eurovision Song Contest

Nu börjar alldeles strax Eurovision Song Contest. Sitter ni bänkade? Nej, inte jag heller. Jag ska skriva klart först. Men snart ska jag se det. Jag vet ingenting om året festival, inte vem som är förhandstippad, inte vilka som tävlar och hur deras bidrag låter. Vem var det nu som vann i Sverige..? Javisst ja, Ingrosso. Benjamin Ingrosso. Eller han framförde låten i alla fall. Alltså jag har helt tappat stinget. Jag följde melodifestivalen slaviskt under många år och som många andra dissade jag först det här med deltävlingar för att nästa år hylla det. Jag menar, kunde det bli bättre?! Melodifestival fler lördagar i rad. Tjoho! Men nu, njae jag är ungefär lika oengagerad som jag förr var engagerad. Men titta måste jag ju. Såklart. Vad ska jag annars prata om på jobbet på måndag…

Före tävling med kören. Hårresande, inte sant?!

På tal om tävlingar

På tal om festival och tävlingar. Denna helgen pågår NM i barbershop i Karlstad. Denna gången är det ett konvent för både damer och herrar. Blir bättre fest då. 🙂 Jag är inte där, jag läker ju fortfarande min lilla mage, men min kör Pearls of the Sound, är där. Jag saknar dem och jag saknar att vara där med dem så in i hoppsan! Såklart. Allt som ska förberedas innan en sån tävling, kläder som ska sys, smink, hår, koreografi, nöta nöta nöta. Speciellt det där med håret, jag har nog aldrig tuperat håret så mycket som jag gjorde när vi skulle tävla i VM i Las Vegas. Men det var det värt. Vi vann ju guld. Hihi. 🙂

Solar i trädgården men solkräm i pannan…

 

Fast egentligen är jag ganska snäll

Nej, någon total maniac är jag faktiskt inte. Ja, jag kan bli arg och ja, jag kan vara crazy och teaterapa mig på scen med min kör (och ääääääälskar det) men egentligen är jag en väldigt lugn och timid person som gillar mysiga hemmakvällar, en kopp te och…att sola! Och på tal om att sola. Ni glömmer väl inte att smörja in er ordentligt med solskyddsfaktorklet? Rikligt ska det vara, det får gärna synas, som på bilden, huvudet fullt med vita SPF-fläckar, men glad ändå. Det är ju sommar, det är ju sol. Det är ju koskit i hagen. Ja, det sista vet jag ingenting om. Det kanske jag ska ta reda på imorgon. Nu är det schlagerfestival!

Tjingeling!

 

Foto: Christine Eklund

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny