podd, dokumentär, p3 dokumentär, seriemördarpodden, svenska mordhistorier

Tips på poddar!

Hej sötnosar,

Nu har verkligen den svenska sommaren intagit sin normala temperatur. Fast de lovar att det ska bli varmare igen så vi får väl se. Jag tycker förstås att det inte behöver bli kallare alls, det får gärna regna men behöver ju inte sjunka 10 grader för det… Gnäll gnäll. Aldrig får man vara riktigt nöjd. ;-P

Blivit värsta pod-nörden!

Jag måste bara berätta lite om det här med poddar (pods?). Jag har blivit en pod-nörd. Och ja, jag är medveten om att jag är lite sent ute, dvs att man började lyssna på poddar för längesedan. Men som jag nämnt tidigare, är det inte smart att först låta andra prova innan man själv gör det..? Det är ju så jag klarade mitt körkort! Ha ha ha. Ja, vi var tre i bilen på uppkörningen (detta är många många många år sedan, ska ni veta). Jag körde sist. Och alla misstag de andra två gjorde, lärde jag mig av och undvek naturligtvis! Vad nu det hade med poddar att göra…

Dokumentärer är bäst!

Hur som helst. Jag gillar dokumentärer. Och jag föredrar att både läsa och se teveserier som inriktar sig på krim. Därför blir det även poddar av den karaktären och efter att ha lyssnat på en hel del mordhistorier, om seriemördare och om ni är intresserade av den typen av poddar, kan jag varmt rekommendera P3 Dokumentärs-, Svenska Mordhistoriers- och Seriemördarpodden. Man kanske inte kan säga att man “gillar” mordhistorier och seriemördare, det låter ju horribelt! Men intresserad av? Eller hur uttrycker man sig? Oavsett finns det väldigt många spännande avsnitt att lyssna på, kanske man gör det för att få en förståelse för hur en del av oss fungerar. En undran över varför vissa av oss har spärren medan andra saknar den. Som i poddarna Mordet på Lotta, BTK, terrorn på Drottninggatan, Fred och Rose West etc etc. Alla de och fler hittar man i de ovan nämnda podcast-kanalerna!

Det här är inte heller något sponsrat inlägg. Jag gillar grejer och då rekommenderar jag det. För jag vill ju helt enkelt inte att någon annan ska missa det! Om ni nu gillar dokumentärer förstås. Och poddar… 🙂

Det var allt jag ville just nu. 😉
Tjingeling!

 

Foto: Christine Eklund

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny