träning, styrketräning, gymmet, workout, hantlar, biceps, triceps, marklyft, knäböj, squats

En gång är ingen gång, eller?

Godmorgon, sötnosar!

En gång är ingen gång, sägs det. Och det är säkert sant. Och normalt brukar jag inte kalla det för att jag har “kommit igång” när jag bara varit på gymmet en gång. Men det var bara en så amazing känsla igår!!! Vi bara bestämde oss, mannen, dotra och jag. Körde dit direkt efter jobbet, ja, hämtade lilleman på dagis först såklart och hade redan bytt om på jobb. Ingen cykel alltså. För det är ju just det som blir så motigt (säkert bara i min hjärna); cykla hem, byta om, hämta lilleman och sen köra till gymmet. Onödiga omvägar. Jag behöver komma dit relativt direkt.

Betydelsen av utropstecken

Blev uppvärmning på cykel tio minuter och trots att jag kände mig både trött och stressad inombords gick benen av sig själv! Efter det två maskiner för armar och sedan hittade jag på två cirklar med hantlar (armar och rygg), marklyft och knäböj blandat. Blev en dryg timme. Och det mest fantastiska; jag var full av ny energi när jag var klar!!! Det är en så fantastisk känsla att jag inte kan fatta varför jag inte gått dit?! Jag vet ju att jag mår så bra efteråt! Och ärligt talat, faktiskt, i alla fall igår, även under tiden! (Många utropstecken idag, men det känns viktigt liksom!) 🙂

Ännu mer Outlander

Jag har börjat läsa del ett nu. Främlingen, heter den på svenska. Du kanske hade velat läsa dem på engelska, sa sambon när han gick förbi och såg mig djupt försjunken i boken. Absolut, det är alltid bäst att läsa originalspråket, känns som man får veta saker first hand på ett annat sätt då. Och så tillade han: Ha ha, men det kan du ju göra sedan, när du läst ut alla. Då börjar du säkert om i alla fall. Tror ni han känner mig? Japp! 🙂

Den där “grabben”…

Det är redan ganska många extra detaljer jag fått veta som inte tas med i teveserien. Visst ni t ex att Rupert beskrivs som en tjockis? Hi hi. Det var han ju inte i teveproduktionen. Lika annoying men inte en tjockis. Och Jamie beskrivs som en “grabb”, en “yngling” men den känslan fick man ju även när man såg serien på TV, tyckte jag. Att han var just en yngling. Men han gick ju ganska snabbt från att vara grabb till att bli man, inte sant, brudar? 😉

Ha en fin dag, alla!

Tjingeling!

 

Foto: Christine Eklund

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny