elcykel, utmaningar, cykelpendlare, pendla, pendla till jobbet

Elcykel vs cykel – livet är fullt av utmaningar…

Hej sötnosar!

Egentligen kanske jag borde ändra “sötnosar” till nåt annat kul. Inte “finisar” för det används redan så himla flitigt. Kanske “coolingar” hade varit bättre… Är ni det? Coola? Eller föredrar ni söta? Jag vill gärna tänka på er som både ock! Coola sötnosar. Hårda på utsidan, mjuka inuti. Ha ha ha. Skoja bara. Varför sätta etiketter på folk? För mig är ni söta, ni läser ju min blogg. 😀

Bästa köpet på länge

Nu har jag haft min elcykel i tre månader och jag är så lycklig över mitt beslut! Bästa köpet! Ett par var här och hälsade på i söndags när vi firade dottern som fyllt 18. Deras gamla elcykel har blivit stulen (grrr.. don’t you just HATE att vissa inte kan göra skillnad på mitt och ditt, verkligen inga sötnosar)! Så de var sugna på att prova min vilket de gjorde. Alltså minen på dem när var och en kom tillbaka efter en provrunda var obetalbar! Wow, vad det gick undan!!! Japp, that’s my Speedy Gonzales!

Livet är fullt av utmaningar…

Vilken är den största utmaningen med att cykla på en elcykel jämfört med vanlig cykel, tror ni? Ja, man skulle kanske kunna tro att det t ex är när man kommer nedrusande i 35 km i timmen (nä, jag överdriver inte) i backen och får plötsligt syn på en person som är ute med sin hund med lång löplina och kommer på att man inte har någon fotbroms (!). Men nej, det är inte den största utmaningen. Det är inte ens hunden som man nästan körde över eller husses/mattes opassande verbala uttal som ekar bakom mig. Nej nej nej. Största utmaningen är de som cyklar på en vanlig cykel eller rättare sagt de som cyklar på en vanlig cykel mitt i cykelbanan!!! Förstå hur nervös man blir när man har 0.0003 sekunder på sig att bestämma sig för vilken sida om cyklisten man ska ta!!! Ja, om man inte hinner komma på att man har handbroms och hinner sakta ner farten lite förstås.

Japp. Så nu vet ni det! Det var allt jag ville dela med mig av denna fredagkväll. Ha en fortsatt trevlig sådan…sötnosar! 🙂

Tjingeling!

 

En av mina absoluta favoritserier; Ensamma mamman av Cecilia Torudd (lånad bild):

Ensamma mamman, Cecilia Torudd, humor
Vem älskar inte Ensamma mamman?!

 

Foto: Christine Eklund

Ensamma mamman-bilden: lånad från “nätet”

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny