barn, sover, sovmorgon, morgonmys

Spelar det någon roll om barnet lägger sig tidigt eller sent?

mammalivet, mamma och barn, barn, morgonpigga barn
Lika morgonpigga båda två..?

Hur många timmar bör man sova?

Igår tog jag en chansning. Jag släckte inte förrän kl 01! Brukar väldigt sällan lägga mig så sent och riska sömnen, den är så viktig för att jag ska fungera! Det skulle jag inte ha gjort!!! Mycket riktigt, minstingen vaknade 7:20… Suck… Normalt är jag morgonpigg och ja, jag var väl inte övertrött när jag vaknade. Dessutom är jag så orolig för att han ska väcka syskonen, så det blir jag som går upp och pysslar om honom så att han är sysselsatt till resten av familjen vaknar. “Jag hatar att sova” kommenterade han när jag tvingade honom tillbaka i viloläge (fortfarande feber). Haha, vänta bara till du är tonåring, tänkte jag!

Vi två. 🙂

Vi ska på date!!!

Det går över. Småbarnstiden är underbar och har sin charm men den går över. Då får jag sova igen. Om ens äldsta barn är 18, betyder det att man sovit dåligt i 18 år då..?

Äh, det är inte så farligt som jag försöker få det att låta. Bara till att lägga sig kl 21 ikväll. Synd bara på vår bokade date som vi har ikväll, sambon och jag. 🙂

Karsten Torebjer, Helsingborgs Konserthus, Patrik Larsson
Karsten Torebjer – Psychic medium

Karsten Torebjer

Vi ska gå och se Karsten Torebjer ikväll. “Miraklet från Jylland.” Har ni hört talas om honom? En svensk stå-upp-komiker, Patrik Larsson, som kallar sig “Karsten” och pratar hitte-på-danska. Så sjukt kul! Jag vet, alla tycker inte det. Visade min danska kollega ett klipp med Karsten och hon tyckte väl att det var sådär. Äh, hon begriper det inte helt enkelt! 😉 (Kan ju också bero på att hon är dansk.)

Kolla detta klippet så förstår ni vad jag menar med sjuk humor, särskilt 2:25 in i klippet.

Ha en bra och pigg(are än jag) lördag! 🙂

Tjingeling!

 

Foto: Christine Eklund

Bild på Karsten: pressbild

 

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny