sju små dvärgar, dvärgarna, Disney, Snövit, Snövit och de sju dvärgarna

Degklumpen har vaknat från sin dvala!

Hej på er,

Tänk så mycket roligt man kan ha när man är ledig. Man kan göra ett så kallat DIY från Panduro till exempel och försöka ignorera det faktum att det tog två sittningar och cirka fyra timmar att få ihop skiten! Fick till slut hjälp av äldsta sonen och en av hans starkaste fördelar är att han inte ger upp och tillika är han otroligt tålmodig. Det där med tålmodighet vet jag inte riktigt vem han ärvt av… Till slut blev vi i alla fall klara och visst blev de söta, de små rackarna? Kloker, Butter (eller Arger som 6-åringen säger), Glader, Blyger, Prosit, Trötter och Toker. 🙂 Tack Panduro för tålamodstestet. Jag klarade det, kan jag tala om!

Snapchat, filter, lins, selfie Snapchat, filter, lins, selfie Snapchat, filter, lins, selfie

Ta saker för vad det är!

En annan rolig sak man kan ägna sig åt när man är ledig är att ta en massa selfies på Snapchat… Ja, ni vet väl om att det finns en massa roliga linser (filter) man kan välja när man fotar i Snapchat. Om ni inte visste det fick ni just denna oerhört onödiga information nu. 😉 Annan information vad gäller Snapchat som dessutom är direkt skrämmande faktiskt, är att vissa människor tar dessa linsfunktioner på yttersta allvar, det vill säga de filter som är “förskönande”. Läste någonstans att det finns de som till och med tar med sina bilder till plastikkirurger och ber om att få bli omgjorda med sin snapchatbild som mall. Och jag som trodde jag hade hört allt! Skrämmande utveckling, tycker ni inte? Å andra sidan finns det mycket där ute som är skrämmande och som man är orolig för att folk går på! Ett råd till er; DU ÄR FIN SOM DU ÄR! Glöm aldrig det!

träning, styrketräning, mellandagar, Filborna Arena

När rastlösheten övervinner soffhänget!

När man tröttnat på pyssel, selfies och soffhäng, vad gör man då? Ni vet, när man helt tömt ut hela Netflix och Aladdinkartongen är slut och du sitter där och känner dig som värsta degklumpen… Jo, då går man och tränar! Ja, det var inte lätt, det ska jag inte sticka under stol med. Och det krävdes en  hel del pepp av sambon, ja, det vill säga, jag peppade honom och då var jag ju tvungen att gå själv också…

Och som vanligt. När jag väl satt där på cykeln igen och värmde upp, ja, då gick benen av sig självt, tio minuters uppvärmning var över på en minut! Ja, som det kändes i alla fall. Sedan blev det maskiner för hela slanten. Rodd, triceps (i latsmaskinen), benpress och så vidare. 50 minuters effektiv styrketräning med lägre vikter än jag brukar ha. Man vill ju gärna kunna gå imorgon…

promenad

promenad, änder

Aktivering gör dig glad

Faktum är att jag tröttnade på stillasittandet redan igår och tog med dottern på promenad. Härligt. Vi har så fina promenadstråk där vi bor och därför är det ju ganska lätt att snöra på sig skorna och ge sig ut, om man nu inte orkar göra något alltför ansträngande. Det är åtminstone någon aktivering och att aktivera sig mår man bra av, man blir gladare och mer effektiv! Har ni tänkt på det någon gång? Det är något magiskt som händer i kroppen. Den svarar och ger feedback nästan omedelbart. Kroppen är cool på det viset tycker jag! 🙂 Nedan följer fler bilder från promenaden. Ha en fortsatt skön soffh…ledighet!

Tjingeling!

 

äpplen
Så härligt färgglad bild om än det är synd på alla äpplen som går till spillo.

 

häst, hästhage, hästar
Vilket sötnöt va?

 

häst, hästar, hästhage, hästtäcke
Kom fram och ville hälsa. Om jag klappade den? Aldrig i livet! Livsfarliga ju!
Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.