Glass i små lass!

Proteinglass is da shit!

Hej på er,

Har ni smakat den här? Lohilos high-protein ice cream! Guds gåva till kvinnor som tränar och som älskar glass! Mina ord. Inget samarbete.

Nougat, nej tack!

Jag älskar glass, men jag är oerhört kräsen! Det får inte vara vilken glass som helst och det får a b s o l u t inte smaka nougat! När jag var liten tyckte jag inte heller om nougat och tyckte det var så konstigt att vuxna alltid valde romrussin när det var tid för kulglass. Det tycker jag fortfarande. Örk! Jag förstår det inte.

Kräsen? Vem?

Likadant är det med Lohilos glass, det får inte vara vilken smak som helst även om de har många att välja mellan (och jag har provat en del, tro mig). Men favoriten är faktiskt Chocolate Peanut. Ja, ärligt talat är det den enda jag köper nuförtiden. 171 kcal per 100 g, glass i små lass. Och definitivt inte med inte en “det-duger-väl”-smak utan supergod! Prova den! Om ni vill.

Tips; låt den smälta i några minuter först. Då blir den ännu godare!!!

Tjingeling!

 

Foto: Christine Eklund

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.