Stockholmsmässan, Allt för hälsan

Hur ser man ut när man är perfekt?

Allt för Hälsan

Så bar flyget iväg från Ängelholm till Bromma och vidare till Stockholmsmässan. I mitt arbete som marknadskoordinator ingår att boka, planera, förbereda och färdigställa montrar till mässor som den som ska hållas i helgen; Allt för Hälsan. Fantastiskt roligt. Lite som att stå på scen faktiskt. Först kör man genrep utan nåt folk i stolarna (ja, ingen publik alltså) och sedan, nästa gång man går upp på scen några timmar senare…POW! Fullt med folk och rörelse, ljus och ljud!

Det perfekta folket..?

Vi var många som stod och byggde våra montrar idag, mer eller mindre smyckade, mer eller mindre exklusiva. Spelar ju ingen roll. Syns man inte, finns man inte. Det var tungt, det blev många steg och många lyft, huvudkli (ja, när jag funderade alltså, jag har inte löss om ni nu trodde det) ömsom action. Och att kavla upp ärmarna och ta i, det är jag inte rädd för! Verkligen inte! Jag var t o m klädd för uppdraget i mina loose-fit byxor, oöm tröja (inte ful, men oöm) och gympadojjor. Det var då jag fick syn på dem… De där, ni vet, de p e r f e k t a! Perfekt sminkade. Perfekt friserade. Perfekt uppklädda. Och jag kände mig plötsligt lite mindre häftig där jag stod. Dammig, svettig och med uppkavlade ärmar.

Du duger som du är!

Men vet ni vad. Fördelen med att vara 47 år är att det går över snabbt. Jag är en självsäker, stark kvinna som inte är rädd för att hugga och tillräckligt perfekt som jag är!

Tjingeling!

 

Foto: Christine Eklund

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.