Korrigering – bild på svullnaden

11 februari 2018 – så här ser svullnaden ut

Jag har fått frågor på hur magen ser ut nu med sin svullnad. Jag vill inte skrämma upp någon med mina bilder och påminner därför om att även om du känner igen dig på bilderna, behöver det inte betyda att vi har samma “bekymmer”. Är du orolig, kontakta din klinik. Med det sagt, kan ni se här nedan hur det ser ut.

Bukplastik

Nu har jag haft en väldigt matfrisk helg (efter att, pga magsjuka i förra veckan, nästa svält mig)! Hur som helst. På vänstra bilden ser ni hur svullen jag är ovanför naveln. Detta kan alltså, om jag förstår läkaren rätt, vara en svullnad som är där eftersom det ännu inte gått ett år sedan jag opererades (18 april 2017). När jag tränar, svullnar området lite efteråt, ett tecken på att det inte är helt läkt. Å andra sidan sitter där lite fett också, enligt läkaren. Tydligen något man kan få i efterhand om kirurgen inte behövt ta bort något underhudsfett under operationen. Svullnaden under naveln är värre som ni ser. Den är dessutom “hårdare”, stummare och stramar oerhört mycket när jag sträcker på mig, som vid yogaövningar till exempel eller till och med när jag kopplar på “korsetten” innan jag ska göra diverse övningar på gymmet. (Ni vet väl att både knip och korsett ska aktiveras innan ni gör era övningar. Alltid.) 🙂

Så. Fortsättning följer. Måndag imorgon, magen frisk igen. Nya tag. Nya träningspass, tillbaka till god kosthållning.

Vi hörs vidare.