MammaMage, utbildning, The Academy, Stockholm, Katarina Woxnerud

Hurra! Har gått MammaMage-utbildningen!

Hej på er,

Nu har jag känt på mina första magar!!! Hurra!!! Låter jätteperverst inser jag nu, “känt på magar”. Okej, inget perverst! Lovar!

MammaMage, utbildning, The Academy, Stockholm, Katarina Woxnerud
Kaffe…hör väl ihop med plugg… Eller?

 

Anatominörd

Jag har gått en utbildning. MammaMage-utbildning! På The Academy i Stockholm. För kvinnan som uppfann ordet “MammaMage” Katarina Woxnerud. Otroligt spännande! Är ju lite av en anatominörd och har alltid varit även om det legat lite dolt i några år. Men vetgirigheten över hur kroppen fungerar och vad som händer i kroppen under en graviditet och sådant kom snabbt upp till ytan igen under instuderingstimmarna inför kursen. Sista helgen innan kursen satt jag i nästan åtta timmar både lördag och söndag och läste och antecknade och googlade och tog reda på. Så finurlig kvinnokroppen är! Ja, våra kroppar överhuvudtaget, men i detta fall fokuserade jag på kvinnokroppen. Fantastiskt. 🙂

MammaMage, utbildning, The Academy, Stockholm, Katarina Woxnerud
Min skolbänkshörna på kursen.

 

Lite läskigt…men mest kul!

Efter utbildningen ska jag nu samla på mig erfarenhet och känna på magar, alla möjliga magar, inte bara kvinnors, de som anmäler sig frivilliga helt enkelt. Utom sambon, han var den förste och ende jag tvingade faktiskt. ;-P Men tanken är att skaffa så mycket erfarenhet jag kan och få in känslan av en undersökning kan gå till. Lite pirrigt eftersom jag normalt inte arbetar som varken sjukgymnast eller naprapat eller liknande, men har lärt mig oerhört mycket på kursen så jag känner mig trygg.

MammaMage, utbildning, The Academy, Stockholm, Katarina Woxnerud, Mornington Hotel
Hotellet jag bodde på och skolan The Academy vägg i vägg.

 

Roligt med utveckling!

Sedan är det dags för examination och förhoppningsvis ska jag sedan bli certifierad. Känns oerhört roligt och spännande med all denna nya kunskap som jag har så mycket nytta av även här i mitt skrivande!

https://theacademy.se/
Mysplats på hotellet.

 

Söker frivilliga magar! 🙂

Bor du i Helsingborg eller strax utanför är du mer än välkommen att höra av dig om du vill ha en undersökning av din mage. Det jag gör är att palpera lite, känner efter om du har en magmuskeldelning, hur den känns och hur du klarar att aktivera din mage. Inga konstigheter.

 

Foto: Christine Eklund

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.