Bonprix, höstkläder

Är märkesplagg alltid det bästa valet..?

Haul – ett modeord om mode

Det finns många bloggare och kanske främst youtubers (eller heter det youtubare på svenska..?) där ute som ofta gör ett så kallat “haul”, ett modeord som kom till Sverige 2012, tror jag och som betyder typ att man inhandlat prylar/kläder/kosmetika någonstans ifrån. Som ni kanske vet är jag ju lite sen av mig (nej, jag överdriver inte, jag var väntad 7e december och föddes den 23e, jag menar, hallå) men vill för den sakens skull inte vara sämre. Det är bara det att många hauls handlar om väldigt dyra inköp, tycker jag, kanske bara en uppfattning jag har! Även om jag kanske skulle kunna, rent ekonomiskt (en gång om året i alla fall) köpa trendiga märkesväskor och senaste modet är det inte det som är intressant för mig, det har det aldrig varit. Däremot kan jag hålla med om att vissa märken håller måttet längre, som t ex träningsskor och liknande. (Dessutom oftast mer fotriktiga och därmed ryggvänliga.) (Jag ber om ursäkt i förväg att dagens bilder inte är helt 100.)

Bonprix, treggings, rutig byxa, höstbyxa, höstkläder

Fördelen med att bli äldre…

Jag gillar kläder (ett primärt behov kan man säga, de täcker min kropp.., men gillar även variation) och jag handlar gärna lite då och då men det behöver inte vara dyrt, däremot ska det vara snyggt, dvs jag ska tycka det är snyggt (och min dotter och min sambo). Det är det jag går efter helt enkelt, är det snyggt; fine! Råkar det vara ett märkesplagg; okej. Är det inte det; helt fine det med.

…men även en 40+ kan vara osäker!

Det jag tycker är svårast är stilen!!! Det finns ju så galet många olika stilar och min ålder till trots så vet jag fortfarande inte riktigt vilken stil som klär mig bäst. Där är jag verkligen grottmänniska. Jag vet vilken stil jag trivs bäst i; t-shirt (kan ha tajta nu efter bukplastiken, hurra!!!) jeans och sneakers, men är det snyggt? Jag vet inte. Men det är jag! Och det kanske inte är minst viktigt. Att man känner sig bekväm i sig själv, oavsett vad det står i lappen på plagget…

Bonprix, höstbyxa, jeans, push-up-jeans

Stort utbud & bra pris

Idag vill jag presentera mitt senaste haul (åh, vad jag känner mig inne) från Bonprix som jag handlar rätt mycket av. Jag gillar dem. De har mycket att välja mellan, ofta hittar jag något som passar “min stil” (?) och det är inte särskilt dyrt. Utmärkt! Nej, detta är inget samarbete med Bonprix, jag bara berättar och tipsar. Ta det för vad det är, helt enkelt. Den här gången handlar det mest om…byxor! (Och en tröja!)

Bonprix, höstbyxa, höstkläder, bengalinbyxa, bootcut

Keeper or loser?

Oavsett om man är ute efter kostymbyxor, lediga byxor, snygga tuffa jeans eller whatever, hittar jag oftast just det jag är ute efter! Ibland beställer jag något extra bara för att jag vill se hur det ser ut på mig, man kan ju alltid skicka tillbaka. Keeper or loser..?

Bonprix, höstkläder, top, tröja, jumper, hösttröja

Tjingeling!

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.