ängen, flicka på äng, hatt, solhatt, sommarbild, sommarfoto, när livet tvärvänder, Canon

När livet tvärvänder!

Hej på er,

Var tog jag vägen? Ja, jag menar inte härifrån, det tror jag inte många märker, haha, jag menar Var tog JAG vägen? Tre dagar efter mitt senaste inlägg (som känns som en hel livstid sedan) fick jag ett så drastiskt besked som satte hela min tillvaro på spel. Livet tvärvände!

Sedan dess har det varit berg och dalar och nu börjar jag äntligen känna att det börjar vända igen och bli lite mer stabilt, ja, mot berget då, alltså uppåt, inte som att bestiga ett berg, utan..ja, ni fattar.

naturbild, foto, naturfoto, ängen, flicka på ängen, blommor, fotografering, när livet tvärvänder

Carpe diem – betyder mer än man tror!

Tänk vad naiv man kan vara som tror att det alltid ska vara så här, att livet på nåt sätt är statiskt. Bekväm tanke. Man tar liksom saker för givet, att man alltid ska kunna göra det man alltid kunnat göra, att man alltid ska kunna leva ekonomiskt så som man alltid gjort. Och så vidare. Tills det en dag plötsligt vänder och man står inför en utmaning så stor att man nästan faller baklänges! Tack och lov har jag en underbar man och fantastiska vänner som håller mig bakom ryggen och stöttar mig. Nej, det är inget livshotande allvarligt och det kommer att bli bättre. Nog sagt.

Serietips!

På tal om att ta livet och saker för givet. Har ni sett HBO’s serie om Tjernobylolyckan? Tänk vad lite man visste, i mitt fall ingenting, om de 3 hjältar som förhindrade en totalkatastrof för hela Europa! De är inte bara hjältar eller superhjältar, de är så stora hjältar att det inte ens finns en benämning för det som ger det rättvisa. Ingen aning om vad jag “pratar” om? Se serien!

Canon, foto, fotografi, fotografering, fotograf, ängen, flicka på ängen, flicka dansar på ängen, när livet tvärvänder

Jag och min kamera!

Som terapi senaste tiden har jag varit ute en del med min kamera. Att få vara ute i naturen och fota ger mig både energi och lugn på en gång. Så härligt! Jag ska skriva lite mer om det vid ett annat tillfälle. Detta var mest ett hej-här-är-jag-igen-inlägg. Kan ju hända att någon av er där ute undrat. Haha. Well, here I am. And I’m BACK!!

Teaser!

Fortsätt gärna följa mig. Jag kommer snart kunna rapportera från en drömresa vi ska göra hela familjen!! 🙂

Ha det fint! Tjingeling!

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny