vår

Våren är äntligen här!

Vem älskar inte våren?

Hej på er,

Äntligen kommer värmen! Äntligen slipper man frysa så förbenat mycket! Äntligen kommer solen och jag kan låsa in D-vitaminerna igen!

Det är så vackert när allt slår ut och det lär gå fort. Som vanligt, eller har det alltid varit så förresten, kom våren fem minuter efter det att vintern stack. Inte så konstigt då om allt kommer fullständigt explodera i naturen nu! Så jobbigt för alla allergiker naturligtvis och ändå vackert med allt det gröna som börjar komma. Lite hatkärlek där kan jag tänka mig, för pollenallergiker.

När bilderna fåglar sig…

Var ute och gick i våren häromdagen och det var full aktivitet borta vid sjön. Sjö och sjö. Damm snarare. Dessutom anlagd. Men inte mindre vacker för det. Särskilt när svanarna är där. Försökte få lite bilder men det går inte så bra med mobiltelefonen. Den är jättebra att fota med normalt, men kanske inte när man vill ha fina fågelbilder… Jag lägger upp dem ändå och hoppas att du kanske tittar på bilderna…i din mobiltelefon… ;-P

Nästa gång kanske jag ska ta med mig…en riktig kamera…

 

Dags för uppdatering

Med det sagt är det dags att byta citat på bloggen! Får väl ta ett som har med våren att göra. 🙂 Ha det bra nu, allihop. Köp hem lite allergimedicin om du behöver det så att du kan njuta av allt som vaknar nu.

Tjingeling!

P.S. Följ mig gärna på Instagram! @christinehighvoice
Där hittar ni tips på smoothies och annat, fortsatt uppdatering efter korrigeringsoperationen och lite annat. 🙂

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.